perjantai 20. syyskuuta 2013

Syyskuun sukat

Dippadai tyypit.

Puikot ovat viuhuneet, oon saanut varmaan ennätysmäärän sukkapareja aikaiseksi. Tähän mennessä olen turhan usein kärsinyt yhden sukan syndroomasta ts. siitä, etten jaksa neuloa toista sukkaa kun tekee mieli jo siirtyä seuraavaan malliin. Tuttua monelle, I presume? 
Tässä muutama lemppari tekeleistä, tosin toisessa kuvassa vielä paria vailla oleva herkkusukka. Vitsit mikä termi - herkkusukka. Kuulostaa joltain syötävältä, thihi. Mutta kattokaa nyt sitä. Eikös ole ihana! Kyseessä on Opalin Pikku Prinssi-sarjan lanka. Nerokas Opal kun käyttää tuollaisia teemoja. Lankahan ei olisi yhtä ihana ilman tuota Pikku Prinssi -assosiaatiota. Tämmöinen neuloja on niin helposti höynäytettävissä. Mutta ei se haittaa Opal, jatkakaa herkkulankojen tekemistä <3Kukonaskelsukat 7veikasta ja Monkey-sukat Hot Socks Batikista.

Kukonaskel on ihana ja todella nopea malli tehdä mutta voi jösses tuota 7veljestä on tuskaista neuloa. Novitan lankoja en juurikaan osta enää. Nalle ja Pikkusisko ovat ainoat sukkalangat joita voi Novitalta harkita, mutta Nallekin valitettavasti tuntuu nykyisin olevan aika natisevaa ja kovaa. Mutta toki aina kun uutuuksia tulee niin pitäähän sieltä muutama kerä käydä hakemassa.

Cookie A:n sukkia rakastan, erityisesti Sukkia rakkaudella-kirjan malleja. Monkey on varmastikin helpoimmasta päästä, mallikuvion oppi ulkoa nopeasti ja neulominen noin ihanalla langalla oli ilo. 
Monkey on muutes sellainen malli mihin passaa kirjavatkin langat.

Lahjaksi taitavat mennä pukinnkonttiin, ketkä lienevätkään olla niitä onnekaita uusia omistajia? Pikku Prinssi -sukille on ainakin jo sopiva kohde tiedossa ;)

Ps. Olen tutustunut koolaukseen, eli langan värjäykseen Kool-aideilla, joten postausta aiheesta tulossa lähitulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti