tiistai 29. tammikuuta 2013

Novitan kevättä

Aika herkkuja <3 Vasemmassa reunassa nuo Usvat on puikoille 5-6, oisko ehdotuksia mitä niistä vois tehdä? Ehkä lapsukaisille jotain. Ihan perus kaulahuivit ja pipot on käyny mielessä mutta en tiiä onko meillä just nyt kuitenkaan tarvetta. En malta odottaa että pääsen näihin käsiksi!

Tällä hetkellä puikoilla raitasukat, joihin olen käyttänyt kasviväreillä äitini värjäämiä vihersävyisiä lankoja ja harmaita 7veikan sävyjä. Hillityt ja metsäiset sävyt, tulee mieleen ihan sammaloitunut kivi :) Ne sukat taitaa jäädä itselle joten kuvaa luvassa muutaman päivän sisällä! Yksi sukka valmis ja toinen kantapään kohdalla menossa.


3 kommenttia:

  1. tee jotku söpöt kämmekkäät =D

    VastaaPoista
  2. Mullakin on tuo Usva ostoslistalla kun aion tehdä siitä yhden kivan Novitan huivin jossain kohtaa. Sitten kun raaskin ostaa tarpeeksi paljon sitä lankaa..

    VastaaPoista
  3. Novitan tulevassa kevät-lehdessä näytti olevan todella ihana palmikkokaulaliina kannessa, tehty tuosta mintunvihreästä Usvasta. Säästän kerän siihen, ehkä mä maltan odottaa sen reilun viikon lehteä :D ..niin joo, ihan ku se yks kerä muka mihinkään riittäisi!

    VastaaPoista